Changzhou Changhong Xianglong Machinery Technology Co., Ltd
producten
producten
Thuis > producten > Hoogdruk-rotatie-klep > 50Hz 60Hz Hoogdruk Rotary Valve 220-900mm Hoogte

50Hz 60Hz Hoogdruk Rotary Valve 220-900mm Hoogte

Productgegevens

Plaats van herkomst: China

Merknaam: ChangHong XiangLong

Modelnummer: BZGFWF

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1

Verpakking Details: Houten doos

Levertijd: 5-8 werkdagen

Levering vermogen: 1 set per 15-20 dagen

Vind de beste prijs
Hoogtepunt:

60 Hz hogedruk draaiend klep

,

50 Hz hogedruk-rotatie-klep

,

900 mm hoogdrukregelaar

Toepassing:
Industrieel
Frequentie:
50/60Hz
Verpakking:
Standaard exportpakket
Media:
Lucht, water, olie, gas
Volume:
1L-200L/omwenteling
Hoogte:
220-900 mm
Grootte:
Op maat
Toepassing:
Industrieel
Frequentie:
50/60Hz
Verpakking:
Standaard exportpakket
Media:
Lucht, water, olie, gas
Volume:
1L-200L/omwenteling
Hoogte:
220-900 mm
Grootte:
Op maat
50Hz 60Hz Hoogdruk Rotary Valve 220-900mm Hoogte

Hoogdruk-rotatieve klep in standaard exportpakket voor 50/60Hz - 220-900mm hoogte


Productbeschrijving:

Overzicht van het product: Hoogdruks draaiventiel

De hogedrukrotatie klep is een state-of-the-art product ontworpen voor efficiënte en precieze controle van verschillende media, waaronder lucht, water, olie en gas.Het wordt geproduceerd door een toonaangevend bedrijf in de industrie, met jarenlange ervaring in de productie van hoogwaardige kleppen voor verschillende industriële toepassingen.

Media-compatibiliteit

Deze rotatie klep is speciaal ontworpen om te werken met een breed scala van media, waardoor het een veelzijdig product voor verschillende industriële processen.betrouwbare en efficiënte besturing voor verschillende toepassingen.

Hoogte en volume

De hogedruk-rotatieve klep is verkrijgbaar in een hoogte van 220-900 mm, waardoor deze geschikt is voor verschillende installatiebehoeften.met een vermogen van niet meer dan 10 kWDit biedt de flexibiliteit om verschillende doorstroming en volumes aan te kunnen, zodat aan de behoeften van diverse industriële processen kan worden voldaan.

Aanpasbare grootte

Bij ons begrijpen we dat elk industrieel proces unieke vereisten heeft.ervoor te zorgen dat het perfect past bij uw specifieke toepassingDit zorgt niet alleen voor efficiënte prestaties, maar bespaart ook tijd en moeite bij de installatie.

Vane actuator

Het hogedrukrolventiel is uitgerust met een blaasonderdrukker, die zorgt voor een soepele en precieze werking, waardoor de media stroom nauwkeurig wordt geregeld.een ideale keuze voor kritische industriële processen die hoge precisie vereisen.

Vervaardigers van rotatie-luchtsluikklep

Als toonaangevende fabrikant van roterende luchtsluiskleppen zijn wij trots op onze expertise en ervaring in het produceren van kwalitatief hoogwaardige kleppen die voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën.Onze hoge druk rotatie klep is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van betrouwbare en efficiënte oplossingen voor onze klanten.

Hoogdrukklep

Met een maximale nominale druk van XX bar is de hogedrukrotatie-klep ontworpen om met gemak hoge druktoepassingen te verwerken.De robuuste constructie en de nauwkeurige bewerking zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elk industrieel proces.

Pneumatische klep

De hogedrukrotatie klep is een pneumatische klep die werkt met gecomprimeerde lucht, waardoor het een kosteneffectieve en onderhoudsarme optie voor het regelen van de media stroom.Het heeft ook een snelle responstijd, waardoor het geschikt is voor toepassingen die een snelle en nauwkeurige controle vereisen.

Bewerkingen met precisie

We begrijpen het belang van precisie in industriële processen, en daarom gebruiken we geavanceerde bewerkingstechnieken bij de productie van onze hogedruk-rotatieve klep.Dit zorgt ervoor dat elke klep voldoet aan de hoogste normen van nauwkeurigheid en prestaties, waardoor onze klanten een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun behoeften krijgen.

Verpakking

Om het transport en de levering veilig te maken, is de hogedruk-rotatieve klep verpakt in een standaard exportverpakking.Zorg ervoor dat het in perfecte staat bij onze klanten aankomt..

Kies de hogedruk-rotatieve klep voor een efficiënte en nauwkeurige controle van lucht, water, olie en gas in uw industriële processen.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons product en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Kenmerken:

 • Naam van het product: roterende klep voor hoge druk
 • Grootte: aangepast
 • Hoogte: 220-900 mm
 • Volume: 1L-200L/omwenteling
 • Verpakking: standaard exportpakket
 • Frequentie: 50/60Hz
 • Elektrische draaibare actuator
 • Vane actuator
 • Roterende actuator

Technische parameters:

Parameter Waarde
Productnaam Hoogdrukrotatie-klep
Media Lucht, water, olie, gas
Toepassing Industrieel
Volume 1L-200L/omwenteling
Frequentie 50/60Hz
Verpakking Standaard exportpakket
Grootte Op maat
Hoogte 220-900 mm
Type actuator Roterende actuator van het type Helac
Stroombron Elektrische draaibare actuator
Merken Roterende actuator van het type Helac

Toepassingen:

Hoogdruks draaiventiel - perfect voor al uw behoeften

Bent u op zoek naar een hoge druk rotatieve klep die efficiënt, duurzaam en aanpasbaar is?

Merknaam: ChangHong XiangLong

ChangHong XiangLong is een betrouwbaar merk dat al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige industriële kleppen levert.Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid heeft ons tot een leider in de industrie gemaakt..

Modelnummer: BZGFWF

Het BZGFWF-model is een slee-actuator, een roterende klep die perfect is voor hogedruktoepassingen.waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke industriële omgeving.

Oorsprong: China

Al onze hogedrukklepjes worden met trots in China vervaardigd, met behulp van de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit materialen.Dit zorgt ervoor dat onze kleppen voldoen aan internationale normen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Hoogte: 220-900 mm

Het BZGFWF-model is verkrijgbaar in een hoogtebereik van 220-900 mm, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan installaties en instellingen.Deze aanpasbare functie stelt u in staat om de perfecte grootte voor uw specifieke behoeften te kiezen.

Media: Lucht, water, olie, gas

Onze hoge druk rotatie klep kan een breed scala van media, met inbegrip van lucht, water, olie en gas te behandelen.en elektriciteitsopwekking.

Frequentie: 50/60Hz

Het BZGFWF-model is ontworpen om te werken op een frequentie van 50/60Hz, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.

Grootte: aangepast

We begrijpen dat elke industriële omgeving unieke vereisten heeft, en daarom zijn onze hogedruk-rotatieve kleppen in aangepaste maten beschikbaar.Dit stelt u in staat om de perfecte pasvorm voor uw specifieke behoeften te kiezen.

Volume: 1L-200L/omwenteling

Het BZGFWF-model heeft een volumebereik van 1L-200L/omwenteling, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan doorstromen.maakt het een veelzijdige en efficiënte keuze voor al uw industriële behoeften.

Als je een hogedruk-draaiklep nodig hebt voor lucht, water, olie of gas, is het BZGFWF-model van ChangHong XiangLong de perfecte oplossing.aanpasbare grootteContact met ons vandaag nog om meer te weten te komen over onze hogedrukkleppen en hoe ze uw bedrijf kunnen helpen.

Aanpassing:

Hoogdruk-rotatie-klep-aanpassingsdienst

Merknaam: ChangHong XiangLong

Modelnummer: BZGFWF

Oorsprong: China

Grootte: aangepast

Toepassing: industrieel

Hoogte: 220-900 mm

Media: Lucht, water, olie, gas

Frequentie: 50/60Hz

Met onze elektrische draaiknop kunt u gemakkelijk de stroom van verschillende media zoals lucht, water, olie en gas beheersen.De rotatievoeder zorgt voor een soepele en efficiënte stroom, terwijl de roterende klep een nauwkeurige beheersing en aanpassing van de doorstroming mogelijk maakt.

Bij ChangHong XiangLong begrijpen we dat elke industriële toepassing uniek is en mogelijk op maat gemaakte oplossingen vereist.Daarom bieden we een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden voor onze hoge druk rotatieve klep om perfect te voldoen aan uw specifieke vereisten.

Of u nu een specifieke grootte, hoogte of frequentie nodig heeft, we kunnen onze klep aanpassen om aan uw behoeften te voldoen.Ons team van experts zal nauw samenwerken met u aan het ontwerp en de productie van een High Pressure Rotary Valve die is afgestemd op uw exacte specificaties.

Kies ChangHong XiangLong voor betrouwbare, hoogwaardige en aanpasbare oplossingen voor uw industriële behoeften.Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze High Pressure Rotary Valve en hoe we het kunnen aanpassen om aan uw unieke eisen te voldoen.

Ondersteuning en diensten:

Hoogdrukrotatie-klep

Technische ondersteuning en diensten

Technische ondersteuning

Onze hoge druk rotatieve klep wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning om optimale prestaties en klanttevredenheid te garanderen.Ons team van ervaren ingenieurs is beschikbaar om te helpen met de installatie, werking en onderhoud van de klep.

Tot onze technische ondersteuningsdiensten behoren:

 • Installatiegids en probleemoplossing
 • Operatietraining en optimalisatie
 • Onderhouds- en reparatiehulp
 • Technische documentatie en specificaties
 • 24/7 klantenservice
Aanbiedingen van diensten

Naast technische ondersteuning bieden wij ook een reeks diensten aan om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze dienstverlening omvat:

 • Op maat gemaakte klepontwerp en -techniek
 • Test en certificering van kleppen
 • Onderdelen en vervangingsdiensten
 • Assistentie en onderhoud ter plaatse
 • Verbeteringen en aanpassingen

Ons doel is om onze klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren, en we zijn vastbesloten om voortdurend te verbeteren en te innoveren om aan hun veranderende behoeften te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie over onze technische ondersteuning en dienstverlening voor de High Pressure Rotary Valve.

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van hogedrukrotatieventiel

De hoge druk rotatie klep is zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.een op maat gemaakte kartonnen doos die vervolgens is ingepakt met beschermende materialen om schade tijdens het vervoer te voorkomenDe doos wordt vervolgens verzegeld en gelabeld met de productnaam en specificaties voor een gemakkelijke identificatie.We werken samen met betrouwbare scheepvaartmaatschappijen om onze producten te verzenden.We bieden verschillende verzendmogelijkheden afhankelijk van de voorkeur en locatie van de klant.met trackinginformatie die aan de klant wordt verstrekt voor realtime updates over de status van de leveringVoor internationale zendingen, nemen we veel zorg voor de naleving van alle douanevoorschriften en vereisten.Het verstrekken van de nodige documenten, zoals commerciële facturen en verpakkingslijstenWe begrijpen het belang van tijdige levering en streven ernaar om bestellingen binnen de afgesproken termijn te verzenden.ons team zal de klant onmiddellijk informeren en werken aan het vinden van een geschikte oplossingBij High Pressure Rotary Valve, zijn we toegewijd aan het garanderen van de veilige en tijdige levering van onze producten aan onze klanten.U kunt erop vertrouwen dat uw hoge druk rotatie klep in perfecte staat zal arriveren.

Vragen:

.